Domotica

Domotica


Domotica : een betere levenskwaliteit.

Domotica is de techniek die de huiselijke technologieën regelt met het inzicht de levenskwaliteit en het goed gevoel van de gebruikers te verbeteren. Domotica is geen luxe meer, maar een gereedschap voor intelligent beheer. U kan perfect besparen zonder na te denken door bijvoorbeeld gebruik te maken van timerfuncties. Goed voor het milieu en goed voor uw budget !

Met domotica kan u alle functies van het huis bedienen: verlichtinghuishoudapparatenrolluikenalarmen om het gebruik van al hun mogelijkheden te benutten.  En  dit  zelfs  vanop  afstand.  U verzekert  uw  veiligheid  en  vermijdt  elke  energieverspilling.  Met domotica hebt u uw welzijn in eigen handen, zowel vandaag als in de toekomst.

Wij werken met verschillende merken samen : ieder merk heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden. Meer info kan je vinden achter de logo’s, maar uiteraard staan wij steeds paraat om de verschillende systemen aan u voor te stellen.

In ons magazijn te Willebroek hebben wij ook demopanelen staan die uitgerust zijn met het systeem van Dobiss. U kan steeds een afspraak maken om onze demo-opstelling te komen bekijken. Zo krijgt u direct een idee wat er allemaal mogelijk is met het systeem ! Stuur gerust een mailtje via ons contactformulier !

Elektriciteitswerken Huyssens Jurgen