Domotica

Domotica


Domotica : een betere levenskwaliteit !

Vandaag de dag is domotica een onderdeel van een moderne en gebruiksvriendelijke woning. Verhoog je comfort en je veiligheid en verlaag je verbruik. Kortom …. een betere levenskwaliteit, dat is waar we naar willen streven !

Wat is domotica ?

Domotica is de techniek die de huiselijke technologieën regelt. Dit met het inzicht de levenskwaliteit en het goed gevoel van de gebruikers te verbeteren. Het is geen luxe meer, maar een gereedschap voor intelligent beheer. U kan perfect besparen zonder na te denken. U kan dit doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van timerfuncties. Goed voor het milieu en goed voor uw budget !

Met domotica kan u alle functies van het huis bedienen: verlichting,  huishoudapparaten, rolluiken, alarmen om het gebruik van al hun mogelijkheden te benutten.  Ook het regelen van de temperatuur in uw woning is via dit systeem mogelijk. En  dit  allemaal zelfs  vanop  afstand.  U verzekert  uw  veiligheid  en  vermijdt  elke  energieverspilling.  U heeft dus op die manier uw welzijn in eigen handen, zowel vandaag als in de toekomst.

Kom eens kijken naar onze demo-opstelling !

In ons magazijn te Willebroek hebben wij ook demopanelen staan. Deze zijn uitgerust met het systeem van Dobiss. U kan steeds een afspraak maken om onze demo-opstelling te komen bekijken. Zo krijgt u direct een idee wat er allemaal mogelijk is met het systeem ! Stuur gerust een mailtje via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak !

Elektriciteitswerken Huyssens Jurgen