Zelf Elektriciteit Leggen

Zelf Elektriciteit Leggen


Zelf je elektriciteit leggen ?
Wij bieden u een pakket volledig op maat van uw woning !

Een leven zonder elektriciteit kunnen we ons niet meer inbeelden. De toekomst voorspelt dan ook nog een ruimer aanbod aan elektrische hoogstandjes die ons dagelijks leven simpeler zal maken.

Bij een nieuwbouw of renovatie is het belangrijk om een elektrische installatie volledig op maat van jouw woning en op maat van de toekomst op te maken. We bieden jou zowel de klassieke systemen aan als de domotica systemen, die je natuurlijk meer ruimte geven in het comfort van jouw woning.

Waarom zelf je elektriciteit leggen ?

Zelf je elektriciteit leggen biedt heel wat voordelen : je bespaart niet alleen geld uit, maar je krijgt ook een grote voldoening omdat je alles zelf hebt gedaan. Maar wij laten natuurlijk de zelfbouwers met minder ervaring zeker niet in de kou staan ! Onze professionele begeleiding op maat zorgt er voor dat jouw installatie tot een goed einde gebracht wordt !

Hoe gaan wij te werk ?

 1. bespreking plan : we overlopen de verschillende mogelijkheden aan de hand van een plan van de woning. Wij doen dit samen met jou om er zo zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien.
 2. opmaken van een gedetailleerde offerte : we bezorgen jou een gratis, vrijblijvende en gedetailleerde offerte
 3. opmaken van legplannen : na goedkeuring van de offerte maken wij gedetailleerde legplannen. zo kan je onmiddellijk zien welke inbouwdozen je moet plaatsen, welke soort kabels je dient te leggen en hoe ze moeten lopen.
 4. levering van de materialen en bijhorende instructies : we leveren de materialen of je kan ze zelf komen ophalen. We omkaderen je met de juiste legplannen, instructies en uitleg. Door alles duidelijk vooraf uit te leggen, zorgen wij ze voor dat je sneller, kwaliteitsvoller en zonder onderbrekingen kan werken. Uiteraard zijn wij steeds telefonisch bereikbaar voor raad en advies.
 5. rondgang te controle (voor de chapewerken) : als je klaar bent met de aanleg van je leidingen, komen wij ter plaatse om alles na te kijken. Zo zijn we zeker dat alle leidingen (correct) werden aangelegd.
 6. volledige afwerking : indien nodig kableren we je verdeelbord op maat. Ten slotte stellen we jouw pakket samen met stopcontacten, schakelaar, afdekplaten, …
 7. schema’s en keuring : na de rondgang maken we overzichtelijke eindschema’s op en zijn we aanwezig bij de officiële keuring.

Onze troeven :

 • wij zijn een kleine onderneming met zelfwerkend patroon: opmetingadvies  en  opstart  gebeuren door één en dezelfde persoon.
 • of het nu zaterdag of zondag is met vrienden en familie: wij zijn 7 op 7 bereikbaar om u te helpen !
 • wij stellen een pakket samen dat voldoet aan jouw wensen en geheel op maat is van jouw woning !
 • wij beschikken over een ruime stock. Heb je iets te kort ? Geen probleem ! Een belletje en je kan je extra materiaal komen afhalen !
 • wij beschikken over een demomuur : hier kan je stap voor stap alles herbekijken. Breng gerust iemand mee als je de muur komt bekijken. Met 2 weet je steeds meer dan alleen !

Vraag een offerte aan voor jouw project via ons contactformulier  

Elektriciteitswerken Huyssens Jurgen