Zelf Ventilatie Leggen

Zelf Ventilatie Leggen


Zelf ventilatie leggen? Het kan !

Hoe gaan wij te werk ?

  1. een duidelijke analyse : samen analyseren we je plan en woning en adviseren we de juiste keuze uit een ventilatiesysteem type D of C. Je behoeften en jouw woning staan voorop bij de keuze van ventilatiesysteem, de ventilatie kanalen en de ventilatie unit.
  2. een professioneel plan : we berekenen de nodige debieten. We bekijken samen met jou, kamer per kamer, de hoeveelheid en de plaats van de in- en uitblaasroosters. De buistrajecten worden ook samen met jou besproken. Dit alles vertalen we voor jou naar een gedetailleerd legplan waarmee je aan de slag kan gaan. Op die manier wordt zelf ventilatie leggen een makkie !
  3. een duidelijke materialenlijst : een duidelijke materialenlijst bespaart je heel wat tijd. Je hoeft niet uit te zoeken welke en hoeveel je van alle materialen nodig hebt.  Wij bezorgen je alle materialen op de werf of je kan ze ook komen afhalen.
  4. juiste informatie, duidelijke afspraken : we omkaderen je met de aangepaste documenten, instructies en schema’s. Door alles duidelijke vooraf uit te leggen, zorgen we ervoor dat je sneller, kwaliteitsvoller en zonder onderbrekingen kan werken.
  5. indienststelling : na de aanleg van de volledige installatie, komen we ter plaatse om de ventilatiemotor aan te sluiten en af te stellen

Onze troeven

  • wij zijn een kleine onderneming met zelfwerkend patroon: opmetingadvies  en  opstart gebeuren door één en dezelfde persoon
  • U beslist om alles zelf te doen. Of het nu zaterdag of zondag is met vrienden en familie : wij zijn 7 op 7 bereikbaar om u te helpen!

Zelf je ventilatie leggen heeft dus heel wat voordelen ! Zie je het wel zitten om het ook zelf te proberen ? Neem dan contact op via het contactformulier !

Elektriciteitswerken Huyssens Jurgen